3 mm audioperfeksjon – DPA lanserer Subminiature Microphones

DPA komplimenterer sitt utvalg av miniatyrmikrofoner med sin minste kapsel noensinne. CORE Subminiature Microphones har en diameter på kun 3 millimeter, men samtidig den høye lydkvaliteten man forventer av en mikrofon fra DPA. Liten av størrelse, men ikke når det gjelder klarhet, konsistente spesifikasjoner og holdbarhet.

Disse mikrofonene er de minste og beste du kan finne, og de er tilgjengelig både som mygg- og hodebøylemikrofon.

En stor liten mygg

Ved å krympe den banebrytende teknologien CORE by DPA, inngår man ikke noen kompromisser når det kommer til lydkvalitet – selv om mikrofonen er liten. Presis ingeniørkunst og en optimalisert forminskning av DPA sin kapselteknologi, har resultert i en subminiatyrmikrofon som mer enn utklasser alle andre mikrofoner i dette segmentet.

Velkjent DPA-lyd i 60% mindre størrelse

Ytelsen til 6060 CORE Subminiature-serien er fullstendig sammenliknbar med 5 millimeterkapslene som er elsket rundt om i verden. De har lavere egenstøy enn noen annen 3 millimeterkapsel på markedet, og de er mye bedre i stand til å håndtere høye lydtrykk uten forvrengning. Mikrofonhuset av rustfritt stål har en avtakbar hette med klikkfunksjon.

En ny profesjonell hodebøylemikrofon

I tillegg sin minimale størrelse og maksimale lydkvalitet, så har 6066 CORE Headset også en ny lett nakkebøyle med flere etterspurte funksjoner:

  • 2-veis justerbar (lengre/kortere og opp/ned)
  • Låsemekanisme som sikrer mikrofonbommens lengde og rotasjon
  • Unikt og komfortabelt 3-punkts gripesystem (over, under og bak øret)
  • Ny 90-graders kabelføring i nakken som fører kabelen rett ned
  • PVD-belagt mikrofonhette i rustfritt stål med klikkfunksjon
  • En størrelse som er komfortabel, sikker og passer alle

Les mer om Subminiature Microphones.

Hör lydfiler her.

Kontakt oss for mer informasjon.

«Overall DPA have performed the trick of making something extremely lightweight and small, which still feels sturdy enough to withstand professional use.»
Les hele testen i Resolution her.